dimarts, 3 de setembre de 2024
Noticies
COM EL BOOM DEL TELETREBALL HA IMPACTAT EN LA DEMANDA D’HABITATGES

Prèviament a la pandèmia, la gran majoria de persones es veien forçades a viure en grans ciutats per estar més a prop dels seus llocs de treball

En els darrers anys, el teletreball ha passat de ser una opció minoritària, a convertir-se en el format de treball per a un gran gruix de treballadors i professionals a diversos països del món. Aquest procés es va veure impulsat a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, i des de llavors ha afectat la forma en la qual vivim i sobretot, treballem.

Prèviament a la pandèmia, la gran majoria de persones es veien forçades a viure en grans ciutats per estar més a prop dels seus llocs de treball, però en l’escenari actual aquesta necessitat s’ha difós, el que ha comportat un canvi en la demanda del mercat immobiliari. Aquest fet, s’ha traduit en què a dia d’avui, els habitatges situats en zones suburbanes de la primera i la segona corona metropolitana es valorin més i siguin molt més atractives per estar allunyats del tràfec i dels inconvenients que suposa viure en una gran ciutat. Aquestes residències permeten gaudir d’un entorn més confortable, menys estressant i més relaxat per viure i treballar. En aquest mateix sentit, els immobles dotats amb tres o quatre habitacions estan tenint una major demanda per la necessitat de destinar una d’aquestes cambres com a despatx o oficina. Tant ha estat i és el boom del treball en remot, que algunes noves promocions integren en el mateix edifici, especialment als baixos, espais de coworking.

A més, les finques que compten amb espais exteriors també han incrementat la demanda i per tant, el seu valor. I és que amb l’augment del teletreball, cada vegada són més les persones que no han de sortir de casa per anar a la feina i busquen habitatges que disposin d’espais exteriors com terrasses, patis o jardins per gaudir de l’exterior sense la necessitat de sortir de casa.

Un altre dels factors que es considera clau és la connectivitat de l’habitatge a l’hora de triar un lloc on viure. Es tracta d’un factor que ha guanyat protagonisme, especialment en un context en què el teletreball és part del dia a dia de molts treballadors i necessiten la suficient velocitat per fer videotrucades i enviar documents. D’aquesta manera, els compradors donen una especial prioritat a la qualitat de la connexió a Internet, ja que una connectivitat ràpida i fiable s’ha convertit essencial per treballar de manera eficient.

A Organ som experts en la compravenda i el lloguer d'habitatges, a més proporcionem serveis d'assessoria per aconseguir un habitatge perfecte per a tu d'acord amb les teves necessitats i les de la teva família. Busques un nou immoble? Truca'ns

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es