divendres, 26 de juliol de 2024
Noticies
QUÈ ÉS L'ASSEGURANÇA D'IMPAGAMENT DE LLOGUER I PERQUÈ ÉS IMPORTANT CONTRACTAR-LA

Aquesta cobertura en forma de pòlissa protegeix contra el risc de no rebre els pagaments mensuals dels inquilins i ajuda a fer front als desperfectes a l'immoble

Dins del complex món immobiliari, els experts recomanen contractar una assegurança d'impagament. Aquesta cobertura en forma de pòlissa protegeix contra el risc de no rebre els pagaments mensuals dels inquilins i ajuda a fer front als desperfectes a l'immoble.


Què cobreix l'assegurança d'impagament?

D'entre les cobertures de l'assegurança, destaquen:

  • En el cas que els inquilins no satisfacin les quotes mensuals, l'assegurança s'encarregarà de fer el pagament a la propietat amb una cobertura d'un màxim de dotze mensualitats, en el cas de les pòlisses més bàsiques, ja que aquesta cobertura pot allargar-se durant més mesos.
  • També ofereix protecció jurídica davant la situació de morositat o de destrosses de l'habitatge, si es decideix denunciar al jutjat competent per incompliment del contracte.
  • En el cas de possibles danys a l'habitatge en el retorn de la possessió de la finca, l'assegurança d'impagament proporcionarà una cobertura de 3.000 €, si els danys han estat ocasionats per actes vandàlics.


Requisits per poder contractar-la

  • Contractar una assegurança d'impagament és molt senzill. Els requisits principals són que el llogater tingui una feina estable, i que l'import de la renda mensual no superi aproximadament el 45% dels ingressos.
  • La contractació de l'assegurança d'impagament és totalment recomanable sempre que sigui possible, pel fet que suposa una cobertura i tranquil·litat pel propietari i acostuma a tenir un cost de mitja mensualitat per any.¡

Si t'estàs plantejant contractar una assegurança d'impagament o tens qüestions relacionades amb com et pot ajudar aquesta garantia en el present o el futur, no dubtis a contactar amb Organ i us assessorarem, us acompanyarem i estarem a la vostra disposició.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es